ASAYİŞ
Yayınlanma : 02 Mayıs 2026 14:38

Yüzüğü parmağına sıkışan vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Yüzüğü parmağına sıkışan vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
Afyonkarahisar'da yüzüğü parmağına sıkışan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin titiz müdahalesiyle rahatladı. Ekipler, yüzüğü keserek başarıyla çıkardı.

Afyonkarahisar'da, parmağına yüzük sıkışan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin sayesinde rahat bir nefes aldı.

teknik yapı

HASTANEYE MÜRACAAT

Parmağındaki yüzüğü kendi imkanlarıyla çıkaramayan ve şişlik ile ağrı yaşayan vatandaş, Sandıklı Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. Burada yapılan ilk kontrollerin ardından doktorlar, yüzüğün tıbbi müdahaleyle çıkarılamayacağını belirleyerek, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

İTFAİYE EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ

Kısa sürede hastaneye ulaşan itfaiye ekipleri, parmağın zarar görmemesi için özel kesme aparatları kullanarak dikkatli bir çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren müdahalesinin ardından yüzük başarıyla kesilerek çıkarıldı. Vatandaş, itfaiye ve hastane personeline teşekkür ederek rahat bir nefes aldı.