Yusuf Fehmi Genç'ten bronz madalya!

Milli halterci Yusuf Fehmi Genç, Dünya Halter Şampiyonası'nda Erkekler 71 kiloda 192 kiloluk silkme performansı ile bronz madalya kazandı.
Milli sporcu Yusuf Fehmi Genç, Dünya Halter Şampiyonası'nda Erkekler 71 kiloda bronz madalya elde etti.
NORVEÇ'TE BAŞARI
Dünya ve Avrupa Şampiyonu unvanına sahip milli halterci Yusuf Fehmi Genç, Norveç'te devam eden 2025 Dünya Halter Şampiyonası'nda Türkiye'ye madalya kazandırdı. 71 kiloda mücadele eden Genç, silkme branşında 192 kiloluk başarılı bir kaldırış sergileyerek bronz madalyanın sahibi oldu. Koparmada 151 kiloyla 6'ncı sırayı alan milli sporcu, toplamda ise 343 kiloluk derecesiyle dördüncü sırada yer aldı.
TÜRKİYE'NİN MADALYA SAYISI ARTTI
Yusuf Fehmi Genç'in kazandığı bronz madalya ile birlikte Türkiye'nin şampiyonadaki toplam madalya sayısı 5'e yükseldi. Aynı kiloda Türkiye'yi temsil eden bir diğer milli sporcu Kaan Kahriman, şampiyonayı silkmede 180 kiloyla 8'inci, koparmada 148, toplamda ise 328 kiloyla 7'nci olarak tamamladı. Kadınlar 63 kiloda yarışan Aysel Özkan ise koparmada 102 kiloyla 4'üncü, silkmede 120 kiloyla 10'uncu, toplamda ise 222 kiloyla 8. sırayı elde etti.
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar






