SPOR
Yayınlanma : 18 Temmuz 2025 19:31
Düzenleme : 18 Temmuz 2025 21:00

Yunusemre Belediyespor'dan iki bronz madalya: Manisa gururlandı

Yunusemre Belediyespor'dan iki bronz madalya: Manisa gururlandı
Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Mardin'deki Türkiye Judo Şampiyonası'nda iki bronz madalya kazanarak Manisa'ya gurur yaşattı.

Manisa'nın Yunusemre Belediyespor takımı, Mardin'de düzenlenen Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 72 ilden 1344 sporcunun katıldığı şampiyonada, genç judocularımız iki bronz madalya kazanarak Manisa'yı gururlandırdı.

teknik yapı

Genç Yetenekler Parladı

15-17 Temmuz tarihleri arasında Artuklu Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonada, Derin Avcı 36 kiloda, Şakir Tuna Koçtürk ise 38 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak podyuma çıktı. Genç sporcularımızın gösterdiği performans, geleceğe yönelik umutları artırırken, Manisa'nın spor alanındaki başarısının da altını çizdi.

Başkan Kanik'ten Teşekkür

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, desteklerinden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a teşekkürlerini iletti. Kanik, judo altyapısının gelecek için umut verdiğini belirterek, 'Sporcularımız bir büyük şampiyonadan daha madalyalarla ayrılarak göğsümüzü kabarttı. Hepsinden umutluyuz. Önümüzdeki süreçte milli takıma yeni yetenekler kazandıracağız.' dedi. Başkan Kanik'in açıklamaları, kulübün genç sporculara verdiği önemi ve geleceğe yönelik yatırımlarını gösteriyor.