Bursa'da sahne alan Yıldız Tilbe, doğum günü sürprizi ile karşılaştı. 60 yaşına basan sanatçı, doğum günü kutlamayı saçma bulduğunu dile getirerek, "Biten bir ömrün neyini kutlayacağım? Bana saçma geliyor. Ama Allahtan her şeyin hayırlısını, sağlık ve huzur diliyorum" ifadelerini kullandı.

SAHNEDEN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR
Bursa Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşan Yıldız Tilbe, sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra, iş insanı İbrahim Sayın tarafından doğum günü pastası ve görsel bir şölenle karşılandı. Bu kutlama, sanatçının doğum günü hakkındaki düşüncelerini değiştirmedi. "Doğum günü kutlamak çok saçma geliyor. Biten bir 60 yılın neyini kutlayacağım?" diyerek düşüncelerini içtenlikle paylaştı.

UNUTULMAZ BİR GECE
Tilbe, 60 yaşına girmesinin ardından 70 yaşına basıp basmayacağı konusunda belirsizlik ve hayatın geçiciliğine vurgu yaparak, "Saçma geliyor. Biten bir şeyin kutlaması farklı geliyor. Ama teşekkür ediyorum. Tabi İbrahim sen benim canımsın. Başka bir şey yok ki dünyada. 60 yaşından bakınca 18 yaşından neler var neler" şeklinde devam etti. Kutlamanın ardından, Yıldız Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya devam etti.








