Düzenleme : 23 Ocak 2023 09:49
Yetişkin şahin de tedavi altında

Bodrum Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde aldıkları ihbarlara anında müdahale ediyor.
Gölköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir evin camına çarparak yaralanan yavru şahin için ev sahipleri durumu Bodrum Belediyesi’ne bildirdi. İhbarı alan Bodrum Belediyesi Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine bağlı Petbulance ekibi, ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Ekip daha sonra şahin yavrusunu merkeze naklederek tedavi altına aldı. Paraziter toksikasyon şüphesiyle tedavi altına alınan şahin yavrusunun hayati tehlikesinin olmadığı ve gözlem altında tutulduğu bildirildi.
Yetişkin şahin de tedavi altında
Gümüşlük Mahallesinde bir evin bahçesinde kanadı kırık olarak bulunan yetişkin şahin de duyarlı vatandaşların ihbarı ile belediye ekipleri tarafından alınarak tedavi edilmek üzere Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine sevk edildi.
Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, yaban hayvanlarının tedavisi tamamlandıktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceğini açıkladı.
- 08:35Taipei Limanı'nda dev deniz duvarı inşası tamamlanıyor
- 08:24Benzin ve LPG sabit, motorinde indirim rüzgarı esiyor: Tabelalar güncellendi
- 08:15Sinema biletlerine büyük indirim: Yüzde 70'e varan fırsatlar kapıda
- 08:05İş dünyasının sevilen yüzü Mehmet Kazım Apa hayata veda etti: Ayşe Arman eniştesi için duygusal veda mesajı yayımladı
- 07:55Korkutan uyarı: İki dev fay hattında büyük kırılma riski var



