Düzenleme : 23 Şubat 2022 15:18
Yerel Tohumlar El Değiştirecek

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Tohum Derneği’nin iş birliğiyle “Bodrum Tohum Takas Şenliği” düzenleniyor
Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün katkılarıyla 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek olan “Bodrum Tohum Takas Şenliği” Mumcular-Bahçeyaka Mahallesi’nde bulunan Tarım Ar-Ge ve Yerel Tohum Merkezi’nde yapılacak.
Tohum çeşitliliğini korumayı ve yerel tohumun gelecek nesillere aktarılmasını amaçlayan şenlikte; halk oyunları, canlı müzik, skeç ve atölye çalışmaları yer alacak. Tohum meraklıları, tohum dernekleri ve gruplarını buluşturacak olan şenlikte kurulacak stantlarda yerel tohumlar takas edilecek ve katılımcı konuklara dağıtılacak.
Çeşitli ikram ve yöresel lezzetlerin sunulacağı şenlikte minik konuklara da yüz boyama sürprizi dernek tarafından yapılacak. Gün boyu sürecek olan ve yerel tohumun yaşamasının hedeflendiği şenlik, tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz olacak.
- 11:01Bursa'da gece yarısı kabusu: Otomobil alevlere teslim oldu
- 10:53Sandıklı'da yangın paniği, itfaiye zamanında müdahale etti
- 10:45Afyonkarahisar bilgi yarışması tamamlandı: Bölge finallerine hangi takımlar gidiyor?
- 10:37Karşıyaka Basketbol, Erokspor'u yenerek ligde kalma umutlarını güçlendirdi
- 10:29İzmirli Gönüllerden Şırnak'ın Köy Çocuklarına Sımsıcak Bir Dokunuş




