Yeniden Refah Partisi heyetinin Kars ziyareti, bölgenin ekonomik geleceğine yönelik önemli görüşmelerin gerçekleştiği bir platform oluşturdu. Heyetin Kars Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki temasları, yerel ekonomik aktörlerle doğrudan diyalog kurma çabasının somut bir örneğini sergiledi.
BÖLGESEL EKONOMİK POTANSİYEL MASAYA YATIRILDI
KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan'ın sunduğu detaylı analizler, Kars'ın tarımdan sanayiye, turizmden lojistiğe uzanan ekonomik potansiyelini ortaya koydu. Bölgenin coğrafi konumunun yarattığı avantajlar ve mevcut altyapı olanakları, kalkınma stratejilerinin temel dayanakları olarak değerlendirildi.
SİYASİ İRADENİN YEREL EKONOMİ VİZYONU
Yeniden Refah Partisi heyetinden Suat Kılıç'ın paylaştığı politika önerileri, merkezden çevreye yayılan bir kalkınma anlayışını yansıttı. Partinin üretim odaklı yaklaşımı ve bölgesel kalkınma vizyonu, yerel ekonomik aktörlerle buluştuğunda somut projelere dönüşme potansiyeli taşıdığı belirtildi.
İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantının en dikkat çekici yanı, siyasi iradenin yerel ekonomik dinamiklerle buluşma noktalarının netleşmesi oldu. Karşılıklı fikir alışverişi, sadece mevcut sorunların değil, geleceğe dönük fırsatların da masaya yatırıldığı verimli bir platform oluşturdu.







