• ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 09 Kasım 2025 15:13

Yenice'de dehşet anları: Ahşap ev kül oldu, 5 kişi dumanla savaşta!

Yenice'de dehşet anları: Ahşap ev kül oldu, 5 kişi dumanla savaşta!
Karabük Yenice'de ahşap evde çıkan yangında 5 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Tamamen küle dönen evde inceleme başlatıldı.
Yenice'de dehşet anları: Ahşap ev kül oldu, 5 kişi dumanla savaşta!

Karabük'ün sakin ilçesi Yenice'de yürekleri ağza getiren bir yangın faciası yaşandı. Çamlı köyünde bulunan 2 katlı ahşap bir ev, nedeni henüz belirlenemeyen bir kıvılcımla alevlere teslim oldu. Yangın, kısa sürede tüm yapıyı sararak adeta bir kabusa dönüştü.

teknik yapı

ALEVLER EVİ YUTTU, KÖY SİS ALTINDA KALDI

Sabri Köroğlu'na ait olduğu öğrenilen ahşap evde başlayan alevler, hızla büyüdü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için büyük bir mücadele verdi. Jandarma ve sağlık ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri alırken, dumanların yoğunluğu dikkat çekti.

DUMAN BOĞDU, YARALILAR HASTANEYE KOŞTU

Yangın sırasında alevleri fark edip son anda dışarı çıkmayı başaran Sinan, Volkan, Halil ve Emirhan Köroğlu ile Muhammed Delibasan, yoğun dumandan etkilendi. Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, acil olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Emirhan Köroğlu'nun vücudunda ciddi yanıklar olduğu bildirildi. Tamamen kullanılamaz hale gelen evde yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı.