Yeni evlerde su baskını: Bozdoğan'da 196 dairelik sitede yağmur sızıntısı şoku

Aydın Bozdoğan'da 10 ay önce teslim edilen 196 dairelik yeni sitede, yoğun yağışlar sonucu dairelerin her yerinden su sızmaya başladı, sakinler şok yaşıyor ve yetkililerden acil çözüm bekliyor.Yeni evlerde su baskını: Bozdoğan'da 196 dairelik sitede yağmur sızıntısı şoku
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, 2025 yılının Mart ayında tamamlanan ve 196 daireyi barındıran yeni bir konut sitesinde, son yağışlarla birlikte ciddi sorunlar baş gösterdi. Site sakinleri, evlerini teslim aldıktan sadece 10 ay sonra, dairelerin her köşesinden sızan sular nedeniyle büyük bir şok yaşadıklarını ifade ediyor.

HAYALLER SUYA DÜŞTÜ
Vatandaşlar, "Büyük bir sevinçle yerleştiğimiz evlerimizde yağışlarla birlikte hayallerimiz adeta suya düştü" diyerek yaşadıkları hayal kırıklığını dile getirdi. Yepyeni binalarda, oturma odalarından yatak odalarına kadar her bölümden su sızması, sakinleri endişeye sevk etti.

YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLENİYOR
Sorunun çözümü için ilgili kurumlara başvuran site sakinleri, yetkililerin inceleme yaptığını ancak somut bir adım atılmadığını belirtti. "İlgili ve sorumlulara yaşadığımız mağduriyeti ilettik. Gelip baktılar ama maalesef sorunun çözümü için bir adım atılmadı" şeklinde konuşan vatandaşlar, acil müdahale talep ediyor.

BOZDOĞAN'DA YOĞUN YAĞIŞLAR ETKİLİ OLDU
Bozdoğan ilçesinde son bir haftadır devam eden yoğun yağışlar, ilçenin bu en büyük konut sitesindeki altyapı veya yapısal sorunları su yüzüne çıkardı. Yağışların ardından sitedeki tüm binalarda benzer sızıntıların yaşanması, sorunun yaygın olduğunu gösteriyor.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




