ASAYİŞ
Yayınlanma : 22 Nisan 2026 05:53
Yaya için direksiyonu kırdı, ağaca çarpıp 6 kişiyi yaraladı

Diyarbakır'da bir minibüs şoförü, yaya çarpmamak için direksiyonu kırınca ağaca çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı ve inceleme başlatıldı.
Diyarbakır'da bir yolcu minibüsü şoförü, yola aniden çıkan bir yayaya çarpmamak için direksiyonu kırınca, refüjdeki ağaca çarptı.

KAZA ANINDA YAŞANANLAR
Olay, dün akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Diclekent Mahallesi'nde gerçekleşti. Seyir halindeki minibüs, yola çıkan yayayı fark eden sürücü, direksiyonu aniden kırdı. Ancak bu manevra, aracın hakimiyetini kaybetmesine neden oldu ve minibüs, refüjdeki bir ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucunda 6 kişi yaralandı.
YARALILARA MÜDAHALE
Haber verilmesinin ardından olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
- 07:32İran'dan ABD ile yaşanan çatışmalara ilişkin ilk açıklama
- 07:22Trump'tan Erdoğan'a övgü dolu sözler: 'Harika bir lider, yakın dostum
- 07:12Trump'tan İran'a sert uyarı: 'Bedelini ödeyecekler!
- 07:03Kuraklığa karşı buzdan kuleler: Doğanın gücüyle su sorununa yaratıcı çözüm
- 06:53Kondyor Masifi'nde sır perdeleri aralanıyor: Bilim insanları dev yapının kökenini araştırıyor




