ASAYİŞ
Yayınlanma : 26 Aralık 2025 04:34

Yargı Paketi Sonrası Malatya Cezaevlerinde Tahliyeler Başladı: Yaklaşık 200 Kişi Serbest Kalıyor

Yargı Paketi Sonrası Malatya Cezaevlerinde Tahliyeler Başladı: Yaklaşık 200 Kişi Serbest Kalıyor
11. Yargı Paketi'nin Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla Malatya cezaevlerinde tahliyeler başladı. Yaklaşık 200 hükümlünün serbest kalması beklenirken, aileler büyük bir sevinçle yakınlarını bekliyor.
Yargı Paketi Sonrası Malatya Cezaevlerinde Tahliyeler Başladı: Yaklaşık 200 Kişi Serbest Kalıyor

TBMM'de kabul edilerek yasalaşan 11. Yargı Paketi'nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Malatya'daki cezaevlerinde tahliyeler başladı.

sempati mobilya

YARGIPAKETİ KAPSAMINDA TAHLİYELER GERÇEKLEŞİYOR

Yargı Paketi kapsamında Malatya genelinde yaklaşık 200 hükümlünün tahliye edilmesi bekleniyor. Bu kapsamda, Akçadağ T Tipi Kapalı Cezaevi'nde akşam saatlerinden itibaren tahliye işlemleri gerçekleştirildi. Cezaevi önünde toplanan hükümlü yakınları, eşleri ve çocukları büyük bir heyecanla bekleyişlerini sürdürdü.

HÜKÜMLÜLER MUTLULUKLARINI PAYLAŞTI

Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevinden çıkan hükümlüler, yaşadıkları mutluluğu dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tahliyelerle birlikte aileler de bir araya gelmenin sevincini yaşıyor.