• satrıda dörüm bayram
ASAYİŞ
Yayınlanma : 05 Haziran 2026 13:31

Yanlış park, itfaiyenin müdahalesini geciktirdi

Yanlış park, itfaiyenin müdahalesini geciktirdi
Aydın'da bir araç yangını ihbarında itfaiye ekipleri, yanlış park edilen araçlar nedeniyle müdahalede zorluk yaşadı. Araç hararet yaptı ancak yangın çıkmadı.
Yanlış park, itfaiyenin müdahalesini geciktirdi

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen bir olayda, araç yangını ihbarı üzerine itfaiye ekipleri, yanlış park edilmiş araçlar yüzünden müdahale edemedi.

sempati mobilya

Yanlış park, itfaiyenin müdahalesini geciktirdi 1

DUMAN YÜKSELİNCE PANİK YAŞANDI

Hasanefendi Mahallesi 1903 Sokak'ta, İ.Ç.'ye ait park halindeki 09 AKT 416 plakalı aracın kaputundan dumanlar yükseldi. Mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yangın çıktığını düşündü. İtfaiye ekipleri olay yerine hızlıca intikal etti, ancak araçların yanlış park edilmesi nedeniyle itfaiye aracı sokağa giremedi.

Yanlış park, itfaiyenin müdahalesini geciktirdi 2

MÜDAHALEDE ZORLUKLAR YAŞANDI

Ekipler, yaya olarak araca ulaşmaya çalıştı fakat park halindeki araçların engeli nedeniyle gecikme yaşandı. Aracın sahibi gelene kadar itfaiye aracı başka bir sokaktan dönmeyi denedi ama orada da park edilmiş araçlar geçişi engelledi. Sonunda aracın sahibi geldiğinde yol açıldı ve itfaiye ekipleri, aracın hararet yaptığını tespit etti. Mahalle sakinleri, durumun ciddiyetini kavrayarak sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini vurguladılar.