Yat tasarımcısı Halit Yukay, 4 Ağustos'ta Bozcaada'ya gitmek üzere kendi teknesi 'Graywolf' ile Yalova'dan denize açıldıktan sonra kayboldu. Teknesi parçalanmış halde bulundu. 'Arel 7' adlı kuru yük gemisinin kaptanı C.T., tekneye çarpıp ölüme sebebiyet vermekten tutuklandı. Soruşturma dosyasına, gemi üzerindeki sürtme izlerini gösteren iki fotoğraf karesi eklendi.
KIVANÇ TATLITUĞ VE SEDA BAKAN'DAN PAYLAŞIMLAR
Kayıp Halit Yukay'ın kazadan bir dakika önce oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile görüştüğü, son konuştuğu kişi olduğu belirlendi. Oyuncu Seda Bakan ise ilk günden beri sosyal medya üzerinden arkadaşına destek çağrısında bulundu.
SEDA BAKAN'DAN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM
Seda Bakan, önceki akşam Halit Yukay ile birlikte geçirdikleri eğlenceli bir geceden görüntüler paylaşarak, 'Arkadaşımızı çok özlüyoruz ve hala bulunamadı! Keşke korkunç bir rüya görmüş olsak!' notunu düştü. Arama çalışmaları devam ediyor.







