Düzenleme : 23 Ağustos 2021 13:45
Yalıkavakspor' Mehmet Esen Güven tazeledi

Yalıkavakspor’un olağan genel kurulu, tek liste ile gerçekleştirildi. Mevcut yönetim kuruluna 2 yeni isim katıldı.
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Yalıkavakspor, olağan seçimli genel kurulunu yaptı. Mayıs 2020’de yapılması gereken fakat koronavirüs önlemlerinden dolayı yapılamayan genel kurul, 15 ay sonra Bodrum Belediyesi Yalıkavak Fen İşleri Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulun ardından hafta için görev dağılımı yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Esen’in yeniden başkan olması bekleniyor. Bu dönem yönetim kuruluna iş insanları Coşkun Aras ve Emin Palalı katıldı.
Toplantı sonunda kulüp başkanı Mehmet Esen, katılan tüm üyelere teşekkür Yalıkavakspor’un bu birliktelikle başarıdan başarıya koşacağını söyledi.
Yalıkavakspor’un yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;
Mehmet Esen, Selim Yıldız, Hayrullah Kayacan, Basar Bıyıklı, Ayhan Cömert, İzzet Oğuz, Temel Günay, Emin Palalı ve Coşkun Aras
- 20:36Balıkesir'de mezuniyet coşkusu: 157 öğrenci kep attı
- 20:26Bayındır'da uyuşturucu ağlarına şafak baskını: 3 kişi emniyette
- 20:16Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ölümlerinde dikkat çeken bulgu: Kene izine rastlanmadı
- 20:05Silifke'de park halindeki araçlar kamyonun gazabından kurtulamadı: Büyük facia ucuz atlatıldı!
- 19:55Taşacak Bu Deniz dizisinde Fatih Furtuna için yarış başladı






