ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Şubat 2026 18:05

Yağmurda kayganlaşan yolda dehşet! Lüks otomobil tıra arkadan böyle çarptı: 2 yaralı

Yağmurda kayganlaşan yolda dehşet! Lüks otomobil tıra arkadan böyle çarptı: 2 yaralı
Aydın-İzmir Otoyolu'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda lüks bir otomobil tıra arkadan çarptı. Kazada araç içinde sıkışan iki kişi kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.
Yağmurda kayganlaşan yolda dehşet! Lüks otomobil tıra arkadan böyle çarptı: 2 yaralı

Aydın-İzmir Otoyolu'nda meydana gelen korkunç kazada, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan lüks bir otomobil, tıra arkadan çarparak hurdaya döndü. Kazada araç içinde sıkışan iki kişi, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

sempati mobilya

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞAN YOLCU KURTARILDI

Aydın-İzmir Karayolu Ali İhsan Paşa Köprüsü civarında yaşanan olayda, D.Ö. yönetimindeki tırın 15 KD 504 plakalı dorsesine, M.A. idaresindeki AA 37 OV plakalı Mercedes marka otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil, tırın dorsesinin altına girerek tamamen parçalandı. Kazanın etkisiyle araçta bulunan iki kişi yaralandı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışmış olan kadın yolcuyu başarılı bir operasyonla kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.