Veloturk Gran Fondo Çeşmede 17 ülkeden 715 sporcu pedal çevirdi

Veloturk Gran Fondo Çeşmenin dokuzuncusu, 17 ülkeden 715 sporcunun katılımıyla gerçekleşti üç parkurda dereceye girenler belli oldu ve organizasyon büyük beğeni topladı.Veloturk Gran Fondo Çeşmede 17 ülkeden 715 sporcu pedal çevirdi
Veloturk Gran Fondo Çeşme, bu yıl dokuzuncu kez düzenlenerek bisiklet tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çeşmenin eşsiz manzaraları eşliğinde gerçekleşen organizasyona 17 farklı ülkeden 715 sporcu katıldı ve üç farklı parkurda mücadele etti.

DERECEYE GİREN SPORCULAR BELLİ OLDU
91 kilometrelik parkurda erkeklerde Onur Dağlıoğlu, kadınlarda ise Gökçe Demirsoy birinciliği elde etti. 67 kilometrelik parkurda Fatih Güngör ve Belçikalı Els Bourgonjon, 41 kilometrelik parkurda ise Fatih Ertörün ve Delfin Eylül Avcı liderlik koltuğuna oturdu. Yarış sonunda dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi.

ORGANİZASYONUN ARKA PLANI
Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Belediye Başkanı Lal Denizli, etkinliğin başarısından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ise gelecek yıllarda daha fazla gran fondo yarışı düzenlemeyi planladıklarını açıkladı. Sporcular, parkurun teknik zorluklarına rağmen organizasyonun mükemmel olduğunu vurguladı.

SPORCULARIN DUYGULARI
Birinci olan Onur Dağlıoğlu, Sezonun en iyi organizasyonlarından biri oldu diyerek mutluluğunu ifade etti. Gökçe Demirsoy ise geçen yılki kötü deneyiminin ardından bu yılki zaferin kendisi için önemli olduğunu belirtti. Yarışa yurt dışından katılan sporcular da Çeşmenin doğal güzelliklerinin bisiklet keyfini artırdığını söyledi.
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!




