Van-Bahçesaray yolu çığ temizliği sonrası yeniden ulaşıma açıldı

Van-Bahçesaray kara yolu, Karabet Geçidi'nde meydana gelen çığ nedeniyle ulaşıma kapanmış, ancak Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yeniden açılmıştır.Van-Bahçesaray yolu çığ temizliği sonrası yeniden ulaşıma açıldı
Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, Van-Bahçesaray kara yolunda yaşanan çığ felaketinin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

KARAYOLU ÇIĞ NEDENİYLE KAPANDI
Yaklaşık 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde meydana gelen çığ düşmesi, Van-Bahçesaray kara yolunu ulaşıma kapattı. Bölgede etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, ulaşımda aksamalara neden oldu.

YOĞUN ÇALIŞMALAR SONUCU YOL AÇILDI
Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri, çığ düşmesiyle kapanan yolu açmak için derhal harekete geçti. Yoğun ve titiz bir çalışma sonucunda, bölgedeki çığ malzemeleri temizlenerek kara yolu yeniden trafiğe açıldı. Ekipler, yol güvenliğini sağlamak amacıyla bir yandan düşen küçük çığları temizlerken, diğer yandan da yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı




