YAŞAM
Yayınlanma : 23 Aralık 2025 20:14
Vali Sözer, Bilecik POMEM'i ziyaret etti

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, POMEM'i ziyaret ederek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve polis adaylarıyla sohbet etti.
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Harun Çil’i ziyaret etti. Bu iade-i ziyarette, POMEM'de yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alan Vali Sözer, kurumun personeliyle de bir araya geldi.

ÖĞLE YEMEĞİNDE POLİS ADAYLARIYLA BULUŞTU
Ziyaret programının ilerleyen kısmında Vali Sözer, kahraman polis adaylarıyla öğle yemeğinde bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Eğitim süreçleri, meslek idealleri ve görev bilinci üzerine fikir alışverişinde bulundu. Vali, polis adaylarına başarılar dileyerek, fedakarlık ve sorumluluk bilinciyle yürüttükleri bu kutsal yolculukta her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü




