YAŞAM
Yayınlanma : 03 Nisan 2026 08:07

Vali Aydoğdu'dan görme engelli hafıza Kur'an sürprizi

Vali Aydoğdu'dan görme engelli hafıza Kur'an sürprizi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, görme engelli hafız Kader Macit'e Braille alfabesiyle yazılmış Kur'an hediye ederken, ağabeyi Ahmet Macit'in akülü araç talebini de yerine getirdi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, görme engelli hafız Kader Macit'i evinde ziyaret ederek Braille alfabesiyle yazılmış bir Kur'an-ı Kerim hediye etti.

sempati mobilya

Vali Aydoğdu\

MACİT AİLESİNE ZİYARET

Vali Aydoğdu, Macit ailesiyle bir süre sohbet ederek, hafızlığını tamamlayan 30 yaşındaki Kader Macit'i tebrik etti. Ziyarette Kader'in zihinsel ve bedensel engelli ağabeyi Ahmet Macit de hazır bulundu.

AKÜLÜ ARAÇ SÖZÜ

Vali Aydoğdu, Ahmet Macit'in akülü araç talebini geri çevirmeyerek, aracın en kısa sürede temin edilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Vali Aydoğdu, ziyarete ilişkin duygularını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Macit ailesinin sıcak yuvasına, Arif Bey ve Pumpul Hanım’ın eşsiz sabrına, Kader ile Ahmet’in tertemiz dünyalarına konuk olduk. Biz oraya misafir olmaya gittik ama asıl onlar bizim gönlümüze misafir oldular." ifadelerini kullandı.