Vali Aksoy: Eskişehir, farklı kültürlerin barış içinde yaşadığı bir şehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Karadenizliler Kültür ve Muhlama Festivali'nde yaptığı konuşmada, şehrin farklı kültürlerin barış içinde yaşadığı bir yer olduğunu ve Karadenizlilerin bu zenginliğe önemli katkılar sunduğunu belirtti.Vali Aksoy: Eskişehir, farklı kültürlerin barış içinde yaşadığı bir şehir
Eskişehir Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin organize ettiği 'Kültür ve Muhlama Festivali', Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un katılımıyla başarıyla tamamlandı.

KÜLTÜREL ZENGİNLİK VURGUSU
Festivalde, Karadeniz Bölgesi'nin kendine has kültürel değerleri ve yöresel lezzetleri katılımcılara tanıtıldı. Etkinliğe iştirak eden Vali Hüseyin Aksoy, kurulan stantları ziyaret ederek vatandaşlarla samimi bir diyalog kurdu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Vali Aksoy, konuşmasında Eskişehir'in geçmişten günümüze farklı bölgelerden ve ülkelerden göç alarak zenginleştiğini ve bu farklı kültürlerin huzur içinde bir arada yaşadığı örnek bir şehir olduğunu belirtti. Karadenizli vatandaşların da şehrin kültürel çeşitliliğine ve sosyal yapısına önemli katkılar sağladığını vurgulayan Aksoy, organizasyonda emeği geçen Dernek Başkanı Cevdet Kılıç'a, yönetim kurulu üyelerine ve destek veren tüm kişi ile kurumlara teşekkürlerini iletti. Aksoy, etkinliğin birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlamasını dilediğini ifade ederek sözlerini noktaladı.
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı




