ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Aralık 2025 00:20

Uyuşturucu ticaretinden hüküm giyen yeniden hakim karşısına çıktı

Uyuşturucu ticaretinden hüküm giyen yeniden hakim karşısına çıktı
Kayseri'de uyuşturucu ticareti nedeniyle 15 yıl 7 ay hapis cezası alan Ü.Y., yeni bir dava ile yeniden hakim karşısına çıktı. Ayrıca, aynı mahkemedeki başka bir davada M.D.'ye 13 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 15 yıl 7 ay hapis cezası alan Ü.Y., bir kez daha hakim karşısına çıktı. Mahkeme, dosyanın Yargıtay'dan dönmesini bekleyerek duruşmayı erteledi.

teknik yapı

YENİ DAVADA SAVUNMA

Tutuklu sanık Ü.Y., duruşmada iddianameye konu olayla ilgili olarak M.K.'nin kendisinden uyuşturucu istediğini ancak para konusunda anlaşamadıkları için satış yapmadığını, M.K.'nin başkasından uyuşturucu aldığını ifade etti.

DİĞER DAVADA KARAR AÇIKLANDI

Aynı mahkemede görülen başka bir uyuşturucu ticareti davasında, tutuklu sanık M.D.'ye 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 13 yıl 9 ay hapis ve 187 bin 500 lira adli para cezası verildi.