ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Aralık 2025 00:20
Uyuşturucu ticaretinden hüküm giyen yeniden hakim karşısına çıktı

Kayseri'de uyuşturucu ticareti nedeniyle 15 yıl 7 ay hapis cezası alan Ü.Y., yeni bir dava ile yeniden hakim karşısına çıktı. Ayrıca, aynı mahkemedeki başka bir davada M.D.'ye 13 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 15 yıl 7 ay hapis cezası alan Ü.Y., bir kez daha hakim karşısına çıktı. Mahkeme, dosyanın Yargıtay'dan dönmesini bekleyerek duruşmayı erteledi.
YENİ DAVADA SAVUNMA
Tutuklu sanık Ü.Y., duruşmada iddianameye konu olayla ilgili olarak M.K.'nin kendisinden uyuşturucu istediğini ancak para konusunda anlaşamadıkları için satış yapmadığını, M.K.'nin başkasından uyuşturucu aldığını ifade etti.
DİĞER DAVADA KARAR AÇIKLANDI
Aynı mahkemede görülen başka bir uyuşturucu ticareti davasında, tutuklu sanık M.D.'ye 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 13 yıl 9 ay hapis ve 187 bin 500 lira adli para cezası verildi.
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor






