Uyuşturucu tacirine ağır darbe: 15 yıl 9 ay hapis cezası!

Kayseri'de uyuşturucu ticareti davasında bir sanık beraat ederken, diğer sanık 15 yıl 9 ay hapis ve 165 bin TL adli para cezası aldı. Operasyon 11 Haziran 2025'te yapılmıştı.
Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen iki sanık hakkında açılan davada, mahkeme kararını verdi. Yargılama sonucunda sanıklardan biri beraat ederken, diğeri ise tam 15 yıl 9 ay hapis ve 165 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
Operasyon ve Yargılama Süreci
Olay, 11 Haziran 2025 tarihinde Kayseri'de güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği bir operasyonla ortaya çıktı. Operasyon sırasında üzerinde uyuşturucu madde bulunan A.Ç. ve İ.Y. isimli şahıslar hakkında dava açıldı. Kayseri 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar A.Ç. ve İ.Y. ile avukatları hazır bulundu. Duruşmada tanık ifadeleri alındı.
Karar Açıklandı: Beraat ve Ağır Ceza
Sanıklardan A.Ç., mahkemede "Beraatimi istiyorum" diyerek kendini savundu. Diğer sanık İ.Y. ise "Suçlamayı kabul etmiyorum. Diyeceğim bir şey yok" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti, yapılan tüm yargılama ve incelemeler sonucunda sanıklardan A.Ç. hakkında beraat kararı vererek tahliyesine hükmetti. Ancak sanık İ.Y., uyuşturucu ticareti suçundan 15 yıl 9 ay hapis ve 165 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi





