Aksaray'da jandarma ekipleri, Mersin'den Aksaray'a getirilen uyuşturucuları ele geçirmek amacıyla bir operasyon düzenledi.

NARKOTİK KÖPEĞİ YALMAN'LA BAŞARILI OPERASYON
Operasyona katılan narkotik köpeği Yalman, burnuyla koklayarak uyuşturucuların yerini tespit etti. Yalman, bulduğu uyuşturucuları patisiyle jandarma ekiplerine işaret etti. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlara Mücadele (NSM) Şubesi, üç şahsın Mersin'den uyuşturucu sevkiyatı yapacağını belirledikten sonra harekete geçti.

YAKALANAN ŞAHISLAR VE ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
Bir hafta süren teknik ve fiziki takibin ardından, Aksaray merkezde bir ikamete düzenlenen operasyonda Y.G. (35), A.B. (57) ve N.B. (38) isimli üç şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 665 adet sentetik uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 19 bin 200 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerden N.B. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, diğer iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.







