KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma : 12 Ocak 2026 05:36

Üsküdar Belediyesi, gazetecilere 7/24 hizmet verecek basın odasını açtı

Üsküdar Belediyesi, gazetecilere 7/24 hizmet verecek basın odasını açtı
Üsküdar Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, Anadolu Yakası'nda gazetecilerin kullanımına sunulan 7/24 hizmet veren bir basın odası açtı.
Üsküdar Belediyesi, gazetecilere 7/24 hizmet verecek basın odasını açtı

Üsküdar Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, Anadolu Yakası'nda uzun süredir eksikliği hissedilen bir basın odasını hizmete açarak gazetecilere anlamlı bir jest yaptı. Açılış, Ünalan Mahallesi'ndeki Üsküdar Bilim Merkezi binasında gerçekleştirildi ve basın mensuplarının talepleri doğrultusunda hayata geçirildi.

sempati mobilya

BASIN ODASINDA NELER VAR?

Açılan basın odasında, gazetecilerin rahat çalışabilmesi için 18 masa ve sandalye, ekipman dolapları, mutfak ve çeşitli materyaller bulunuyor. Televizyon, buzdolabı ve internet hizmetlerinin de sağlandığı odanın, 7 gün 24 saat hizmet vereceği belirtildi. Bu tesis, gazetecilere konforlu bir çalışma alanı sunmayı amaçlıyor.

BAŞKAN VE GAZETECİLER NE DEDİ?

Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, gazetecilerin gününü kutlayarak, mesleğin önemine vurgu yaptı ve çalışma şartlarını iyileştirmek amacıyla bu adımı attıklarını ifade etti. Gazeteci Mustafa Bakırhan ise, yaklaşık 15 yıllık gazetecilik deneyiminde Anadolu Yakası'nda böyle bir ihtiyaç olduğunu belirterek, belediyeye duyarlılığı için teşekkür etti ve meslek büyüğü Berk Özkan'ın katkılarını andı.