• ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 21 Ekim 2026 14:45

Uşak'taki tekstil geri dönüşüm fabrikasında yangın kontrol altına alındı

Uşak'taki tekstil geri dönüşüm fabrikasında yangın kontrol altına alındı
Uşak'taki tekstil geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.
Uşak'taki tekstil geri dönüşüm fabrikasında yangın kontrol altına alındı

Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil geri dönüşüm fabrikasında yangın meydana geldi. Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde söndürülerek kontrol altına alındı.

Uşak\

Yangın nedeninin araştırılması sürüyor

Fabrikada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm tesisi sardı. Olayı gören çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve hemen ardından itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Uşak\

Soğutma çalışmaları devam ediyor

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmalar sürüyor.

Uşak\Uşak\