Düzenleme : 05 Şubat 2026 16:21
Uşak'ta zincirleme kaza: 4 kişi yaralandı

Uşak'ta 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı, yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.Uşak'ta zincirleme kaza: 4 kişi yaralandı
Uşak'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın, Şehit Piyade Asteğmen Mehmet Bozkuş Köprüsü'nde gerçekleştiği bildirildi.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Edinilen bilgilere göre, G.T. (23) idaresindeki 64 LV 405 plakalı otomobil, önünde seyreden ve trafik yoğunluğu nedeniyle yavaşlayan S.Y. (46) yönetimindeki 64 AAU 395 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 64 AAU 395 plakalı otomobil, önünde bulunan M.D. (56) idaresindeki 64 LV 431 plakalı otomobile çarparak zincirleme bir kazaya neden oldu.

YARALILARA ACİL MÜDAHALE
Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekipleri, sürücülerden S.Y. ve M.D. ile otomobillerde yolcu konumunda bulunan G.Y. (39) ve S.T. (23) olmak üzere 4 kişiyi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

İNCELEME BAŞLATILDI
Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından bölgede trafik düzeni sağlandı.
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor




