• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 19 Ağustos 2026 15:44

Uşak'ta jandarma kaçakçılık operasyonu düzenledi

Uşak'ta jandarma kaçakçılık operasyonu düzenledi
Uşak'ta jandarma ekipleri, Sivaslı ve Banaz ilçelerinde düzenlenen operasyonlarla kaçak makaron, tütün ve uyuşturucu madde ele geçirdi. İki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Uşak’ın Sivaslı ve Banaz ilçelerinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirildi.

Uşak\

Kaçak ürünler ele geçirildi

Uşak İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele amacıyla Sivaslı ve Banaz Cumhuriyet Başsavcılıkları ile ortak bir çalışma yürüttü. Bu kapsamda iki ayrı evde gerçekleştirilen aramalarda, 72 kök kenevir bitkisi, 542 gram kubar esrar, 217 bin 600 adet sahte bandrollü boş makaron, 9 bin 540 adet bandrolsüz dolu makaron ve 53 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi.

İki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Operasyon sonucunda yakalanan iki kişi hakkında, Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanun ve 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanunu'na muhalefet suçlarından adli işlem yapıldı.