Uşak Belediyesi, 14 yeni araçla hizmet kapasitesini artırdı

Uşak Belediyesi, Başkan Özkan Yalım önderliğinde 14 yeni hizmet aracı alarak hizmet kapasitesini artırdı ve kendi araç filosunu oluşturdu.Uşak Belediyesi, 14 yeni araçla hizmet kapasitesini artırdı
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, belediyenin hizmet kapasitesini güçlendirmek ve vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla 14 adet yeni hizmet aracını bünyelerine kattıklarını duyurdu.

ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI
Uşak Belediyesi’nin araç filosunu genişletme çalışmaları, daha önce kiralık araç kullanımının sona erdirilmesi ve kendi araç filosunu oluşturma hedefiyle yapılan yatırımlarla dikkat çekiyor. Başkan Yalım, bu stratejinin bütçe disiplinini korurken yeni yatırımlar için bütçe oluşturma hamlesi olarak değerlendirildiğini ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını belirtti.

KENDİ ARAÇ FİLOSU KURULDU
Yalım, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Uşak Belediyesi’nin daha önce tüm araçlarını kiralama yoluyla temin ettiğini ve bunun belediye bütçesine büyük bir yük getirdiğini ifade etti. Göreve geldikleri günden bu yana bu duruma son verdiklerini vurgulayan Yalım, yeni araç takviyesi ile birlikte öz kaynakların daha verimli kullanılacağını ve hizmet üretme kapasitesinin artacağını sözlerine ekledi. Ayrıca, hasta ve engelli vatandaşların ulaşımına yardımcı olmak amacıyla sosyal yardım işlerine tahsis edilecek araçlar ile bu kesimlerin yaşam kalitesinin artırılacağına dikkat çekti.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu





