• ceylan hafriyat
YAŞAM
Yayınlanma : 14 Ekim 2026 13:16

Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi

Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi
PİAR Araştırma'nın yeni anketine göre, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yüzde 55,2'lik memnuniyet oranıyla Türkiye'nin en beğenilen ilk beş büyükşehir belediye başkanı arasında yer aldı.
Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi

PİAR Araştırma'nın "2. Görev Yılı Memnuniyet Ölçümü 2026" başlıklı çalışması, büyükşehir belediye başkanlarının performansını gözler önüne serdi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, bu araştırmada Türkiye genelinde en çok memnuniyet yaratan ilk beş büyükşehir belediye başkanı arasına girmeyi başardı.

Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi 1

Eskişehirlilerin tercihi Ünlüce’den yana

Yapılan anket sonucunda yüzde 55,2'lik bir memnuniyet oranına ulaşan Ünlüce, Eskişehir halkının belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti somutlaştırdı. Kamuoyu araştırması, Ağustos ve Eylül aylarında Türkiye'nin 30 büyükşehir ve 150 farklı ilçesinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi 2

Başkanlar sıralamasında Ünlüce’nin yeri

Araştırmanın zirvesinde, yüzde 61,2'lik memnuniyet oranıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer aldı. Onu sırasıyla yüzde 58,4'lük oranla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve yüzde 57,4'lük oranla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu takip etti. Ayşe Ünlüce ise dördüncü sırayı alarak önemli bir başarıya imza attı.

Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi 3Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi 4Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi 5Ünlüce memnuniyet listesinde ilk beşe girdi 6