GÜNCEL
Yayınlanma : 17 Mart 2020 16:51
Ünlü iş insanı tutuklandı

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Azerbaycanlı işadamı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Palmali Grubu kurucusu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu İstanbul Emniyeti’ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz Pazar sabahı gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Mansimov Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Ev ve iş yerinde arama yapılan ünlü işadamı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Dün gece mahkemeye çıkan Mübariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı. Gurbanoğlu, Bodrum'da da satışı daha sonra mahkemelere kadar yansıyan anlaşmazlıklara konu olan Yalıkavak Marina ve Yalıkavak'ta 5 yıldızlı bir otelin sahibi olarak önemli yatırımları olan bir isimdi.
- 09:58Kuşadası kıyıları bir kez daha hüzünlü bir tabloyla karşılaştı: İki deniz kaplumbağası cansız bulundu
- 09:47Bakan Şimşek: Yeni ticaret koridorları kaçınılmaz
- 09:37Vali Baruş, müftülükten nefes kesti: Din hizmetleri ve gelecek vizyonu masaya yatırıldı
- 09:28Esenyurt, İstanbul'da kira getirisiyle dikkat çekici bir rekora imza attı
- 09:18Taburede tatlı rüyalar, yerde uyanış: Kahvehane önünde ilginç anlar




