Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) yönetimi, banka promosyon görüşmelerini tamamlayarak personeline müjdeli haberi verdi. Yeni dönemde Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile yapılan anlaşma sonucunda, her personele tek seferde 115 bin lira ödeneceği duyuruldu.

REKOR PROMOSYON ÖDEMESİ HAZİRANDA
BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, banka promosyon ihalesinin 12 Şubat 2026 tarihinde yapıldığını ve kişi başı 111 bin lira teklifle sonuçlandığını belirtti. İhale komisyonunun yürüttüğü görüşmeler sonucunda, promosyon tutarının kişi başına 115 bin liraya yükseltildiği ve TEB ile anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Ödemelerin Haziran ayı içinde gerçekleştirileceği kaydedildi.
3 YILLIK KAPSAMLI ANLAŞMA
Rektör Yılmaz, maaş promosyon anlaşmasının 01 Haziran 2026 ile 31 Mayıs 2029 tarihleri arasını kapsadığını açıkladı. Yaklaşık 7 bin personeli bulunan üniversitede yapılan bu anlaşmanın tüm çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulunuldu.







