Uludağ'da kar kalınlığı 76 santimetreye ulaştı, pistler dolup taştı

Uludağ'da kar kalınlığı 76 santimetreye ulaşırken, pistlerde yoğunluk yaşanıyor. Ziyaretçiler, kış tatilinin tadını çıkarıyor.Uludağ'da kar kalınlığı 76 santimetreye ulaştı, pistler dolup taştı
Türkiye'nin kış turizmi açısından en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da, soğuk hava etkisini artırmaya devam ediyor.

KAR KALINLIĞI ARTIYOR
Bölgede hava sıcaklığı -7 dereceye kadar düşerken, kar kalınlığı 76 santimetreye ulaştı. Kayak pistlerinde yoğun bir kalabalık gözlemlenirken, ziyaretçiler kışın tadını çıkarmak için Uludağ'a akın etti. Türkiye'nin dört bir yanından gelen tatilciler, beyaz örtüyle kaplanmış Uludağ manzarasını hayranlıkla izliyor.

YOĞUN İLGİ VE UYARILAR
Şehir merkezinden günübirlik olarak gelen ziyaretçiler, kayak pistlerinde hareketliliğe neden oldu. Tesisler doluluk oranları açısından oldukça yoğun bir dönem geçiriyor. Ekipler, kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Jandarma ekipleri de zirveye çıkacak vatandaşları kar lastiği ve zincir takmaları konusunda uyarıyor. Manisa'dan gelen Ferdi İmli, "Burayı çok sevdim, herkese tavsiye ederim" derken, İstanbul'dan gelen Esila Usta, "Bu sezon çok güzel, pistler daha boş ve rahat" ifadelerini kullandı.
- 03:4914 yaşındaki çocuk, üçüncü kez otobüs çaldı: 300 kilometre yol aldı
- 03:40Trump'tan medyaya zehir zemberek sözler: 'İran'a karşı zafer kazandığımızı manşete taşıyacaklar
- 03:30Güney Kore'de Samsung grevi, küresel tedarik zincirlerini tehdit ediyor
- 03:20Küba'dan ABD'ye kanlı uyarı: Bölgeyi kan gölüne çevirebilirsiniz!
- 03:10Almanya'dan 14 ülkeye acil seyahat uyarısı geldi




