DÜNYA
Yayınlanma : 30 Eylül 2025 19:13
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Rusya Dnipro'ya İHA saldırısı düzenledi, 10 yaralı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya'nın Dnipro kentine düzenlediği İHA saldırısında 10 kişinin yaralandığını duyurdu ve uluslararası baskının artırılmasını istedi.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Telegram hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Rusya'nın Dnipro kentine İHA saldırısı gerçekleştirdiğini bildirdi.
SİVİL ALTYAPI HEDEF ALINDI
Rus ordusunun kentteki sivil altyapıyı hedef aldığını kaydeden Zelenskiy, saldırı sonucunda 10 kişinin yaralandığını belirtti. Kentte arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
ULUSLARARASI BASKI ÇAĞRISI
Zelenskiy, Rusya'ya yönelik uluslararası baskının artırılması çağrısında bulunarak, "Ruslar, bu tür her saldırıyla, üzerlerinde güçlü bir baskıya ihtiyaç olduğunu bir kez daha kanıtlıyor." ifadelerini kullandı.
- 12:21Milli Parkın nefesi temizlendi: Çamlık'ta atık avı!
- 12:10Özer Matlı’dan 19 Mayıs mesajı: Gençler Türkiye'nin geleceği
- 12:00Menteşe'de akıl oyunları ve satranç eğitimlerine büyük ilgi
- 12:00Engin Galipoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlık meşalesi yanacak
- 11:50Genç zihinler GODIVA için yarıştı, 375 bin TL ödül dağıtıldı





