Uçan Türkler, Milano 2026'ya uçuyor: İpçioğlu ve Bedir olimpiyat vizesi aldı

Fatih Arda İpçioğlu ve Muhammed Ali Bedir, kayakla atlamada Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları'na katılma hakkı kazandı. İpçioğlu üçüncü, Bedir ise ilk olimpiyat deneyimini yaşayacak.Uçan Türkler, Milano 2026'ya uçuyor: İpçioğlu ve Bedir olimpiyat vizesi aldı
Aras Elektrik Spor Kulübü'nün kayakla atlama sporcuları Fatih Arda İpçioğlu ve Muhammed Ali Bedir, uluslararası yarışmalardaki başarılı performansları sayesinde Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını elde etti. Bu başarı, kulübün spora ve genç yeteneklere verdiği desteğin somut bir meyvesi olarak öne çıkıyor.

ÜÇÜNCÜ KEZ OLİMPİYAT HEYECANI
Fatih Arda İpçioğlu, daha önce 2018 PyeongChang ve 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil etmişti. Bu yeni başarıyla birlikte üst üste üçüncü kez olimpiyatlara katılma hakkı kazanan İpçioğlu, kayakla atlamada olimpiyatlara katılan ilk Türk sporcu unvanını taşıyor. Tecrübesi ve istikrarlı performansıyla Türk sporunun gurur kaynaklarından biri olmaya devam ediyor.

GENÇ YETENEKTEN BÜYÜK UMUT
Muhammed Ali Bedir ise elde ettiği derecelerle ilk kez olimpiyat heyecanı yaşamaya hak kazandı. Bu başarısıyla hem kulübünü hem de Türkiye'yi gururlandıran Bedir, Türk kayakla atlamanın geleceği adına büyük umut vaat ediyor. Her iki sporcu da Milano Cortina 2026'da ay-yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

ARAS ELEKTRİK'TEN TAM DESTEK
Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, sporcuların başarısından duyduğu gururu dile getirdi. Kulübün, sporculara her ay düzenli parasal destek sağladığını ve yıllık prim verdiğini belirten Akbaş, bu yaklaşımla sporcuların sürdürülebilir kariyer inşa etmelerine katkı sunmayı amaçladıklarını vurguladı. Aras Elektrik Spor Kulübü, kayakla atlamanın yanı sıra kayaklı koşu ve biatlon branşlarında da faaliyet gösteriyor ve bünyesinde 25 lisanslı sporcu ile 30 altyapı sporcusu bulunuyor.
- 07:50Spot piyasada elektrik fiyatları yükseldi: İşlem hacmi 1 milyar liranın üzerinde
- 07:39Erzincan'da Enerji Altyapısı Dev Bir Dönüşümden Geçiyor: Kesintisiz Hizmet İçin Milyarlarca Liralık Yatırım
- 07:29Kia Sportage, 2026'nın en iyi benzinli aracı olarak öne çıktı
- 07:19Özbekistan'dan Anadolu'ya uzanan ezgiler Erzurum'da buluştu: Türk Avazı Kardeşlik Konseri büyük beğeni topladı
- 07:09Kıskanmak dizisi beklenmedik şekilde yayından kaldırıldı




