ASAYİŞ
Yayınlanma : 06 Aralık 2025 21:16

Üç yıl süren kaçış, kilerde sona erdi: Firari yakalandı

Üç yıl süren kaçış, kilerde sona erdi: Firari yakalandı
Aydın'da 3 yıldır aranan ve hakkında 9 yıl 4 ay hapis cezası bulunan firari, damadının evindeki kilerde saklanırken jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tam üç yıldır aranan ve hakkında kesinleşmiş 9 yıl 4 ay hapis cezası bulunan bir firari şahıs, jandarmanın titiz çalışması sonucu damadının evindeki kilerde saklanırken suçüstü yakalandı.

sempati mobilya

KAÇIŞ SONA ERDİ

Aydın genelinde çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında, jandarma ekipleri 3 yıldır firari olan ve hakkında toplam 9 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin Muammer Aksoy Mahallesi'nde bulunduğunu belirledi. Ekiplerin adrese düzenlediği operasyonda, zanlının damadının evinde gizlendiği ve evin kiler bölümünde saklanarak izini kaybettirmeye çalıştığı tespit edildi.

KİLERDE SAKLANIRKEN YAKALANDI

Yapılan incelemelerde, firarinin bu süreçte farklı kimlik bilgileri kullanarak yaşamını sürdürdüğü de ortaya çıktı. Nitelikli hırsızlık, muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal gibi suçlardan toplam 9 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, kiler odasında saklanırken jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan firari, adli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.