SPOR
Yayınlanma : 03 Ocak 2026 15:07
Turkcell Süper Kupa yarı final hakemleri açıklandı

Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Samsunspor maçlarının hakemleri açıklandı.
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde gerçekleşecek olan Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmalarını yönetecek hakemler belirlendi.

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI
5 Ocak Pazartesi günü saat 20.30’da oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Cihan Aydın görev alacak. Aydın'ın yardımcı hakemleri Anıl Usta ve Serkan Çimen olacakken, dördüncü hakem olarak Adnan Deniz Kayatepe atanmış durumda.

FENERBAHÇE - SAMSUNSPOR MAÇI
6 Ocak Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmasını ise hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcıları Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Kısal olacak. Bu maçta dördüncü hakem olarak Batuhan Kolak görev yapacak.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı





