SPOR
Yayınlanma : 03 Ocak 2026 15:07
Turkcell Süper Kupa yarı final hakemleri açıklandı

Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Samsunspor maçlarının hakemleri açıklandı.
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde gerçekleşecek olan Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmalarını yönetecek hakemler belirlendi.

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI
5 Ocak Pazartesi günü saat 20.30’da oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Cihan Aydın görev alacak. Aydın'ın yardımcı hakemleri Anıl Usta ve Serkan Çimen olacakken, dördüncü hakem olarak Adnan Deniz Kayatepe atanmış durumda.

FENERBAHÇE - SAMSUNSPOR MAÇI
6 Ocak Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmasını ise hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcıları Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Kısal olacak. Bu maçta dördüncü hakem olarak Batuhan Kolak görev yapacak.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor




