YAŞAM
Yayınlanma : 06 Şubat 2026 19:01

Turgutlu'nun kahraman sağlıkçıları, 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlattı

Turgutlu'nun kahraman sağlıkçıları, 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlattı
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, Turgutlu Devlet Hastanesi'nde düzenlenen anma programında, deprem bölgesine giden sağlık çalışanları yaşadıklarını anlattı, duygusal anlar yaşandı.

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, Turgutlu Devlet Hastanesi'nde düzenlenen anma programında, deprem bölgesine gönüllü olarak giden sağlık çalışanları, yaşadıklarını paylaştı. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde deprem felaketinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'nden bölgeye giden Başhekim Yardımcısı Cihat Levent, hemşireler Ayşe Yıldırım, Aziz Bayhan, Seyhun Kaya ve Deniz Kurden, zorlu süreçte edindikleri deneyimleri ve unutamadıkları anları katılımcılarla paylaştı. Acı, umut ve insanüstü bir mücadelenin iç içe geçtiği günlere dair anlatılanlar, salonda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

sempati mobilya

HEMŞİRE AYŞE YILDIRIM'IN ANLATTIĞI OLAY SALONU DERİNDEN ETKİLEDİ

Özellikle hemşire Ayşe Yıldırım'ın deprem bölgesinde yaşadığı ve paylaştığı bir olay, programı izleyenleri derinden etkiledi. Yaralı vatandaşlara günlerce derman olmaya çalışan sağlık ekibinin fedakârlıkları, katılımcılar tarafından ilgi ve dikkatle dinlendi.

BAŞHEKİM YARDIMCISI LEVENT: 'ALLAH BİR DAHA MİLLETİMİZE BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN'

Programda konuşan Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cihat Levent, deprem sürecinin ne denli ağır geçtiğine dikkat çekerek, 'Zor günlerdi. Allah bir daha milletimize böyle bir acı yaşatmasın' ifadelerini kullandı. Anma programı, depremde hayatını kaybedenlerin rahmetle anılması ve görev alan sağlık çalışanlarına teşekkür edilmesiyle sona erdi.