EKONOMİ
Yayınlanma : 29 Nisan 2026 10:58

TTI İzmir, 20. yılına özel hazırlıklar yapıyor

TTI İzmir, 20. yılına özel hazırlıklar yapıyor
İzmir, 2-4 Aralık tarihlerinde 20. kez düzenlenecek TTI İzmir Fuarı'na hazırlanıyor. Fuar, turizm sektörünün önemli isimlerini bir araya getirecek.
TTI İzmir, 20. yılına özel hazırlıklar yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB iş birliğiyle düzenlenecek olan TTI İzmir-Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, 2-4 Aralık tarihleri arasında 20. kez kapılarını açacak.

teknik yapı

TTI İzmir, 20. yılına özel hazırlıklar yapıyor 1

İZMİR’İN GÜCÜNÜ PAYLAŞMAK

Fuar öncesinde düzenlenen programda konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, 'İzmir’in gücü, birlikte üreten, paylaşan ve geleceğe inanan insanlarda. Bu kent hepimizin ve İzmir’in turizmdeki gücünü birlikte büyütmeye devam edeceğiz' dedi. Fuar kapsamında, birçok sektör temsilcisi bir araya gelecek. Yıldır, iş birliğinin fuarın uluslararası alanda daha görünür olmasında önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

TTI İzmir, 20. yılına özel hazırlıklar yapıyor 2

GÜÇLÜ BİR DESTEK AĞI KURULUYOR

TÜRSAB İzmir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakkı Karadeveci ise, fuarın sadece bir organizasyon değil, aynı zamanda birlikte üretme gücünün bir yansıması olduğunu belirtti. Karadeveci, 'Birlikte olursak, birbirimize sahip çıkarsak çok daha güçlü oluruz' ifadesini kullandı. Bu yılki fuarın 20. yılı olması nedeniyle sektör temsilcilerine büyük sorumluluklar düştüğünü hatırlattı. İZFAŞ Genel Müdürü Tuğçe Cumalıoğlu, 20 yıllık bir özveri ve gayretin söz konusu olduğunu belirterek, 'Bu yıl fuarın uluslararası ve dijital alanda güçlenmesi için gereken tüm çabayı göstereceğiz' dedi. Lansmanda yapılan açıklamada, erken kayıt yapan katılımcılara indirim fırsatları sunulacağı da belirtildi.