Trump, Gazze açıklaması sırasında Rubio'dan not aldı: 'Anlaşmaya yakınız'

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze açıklaması sırasında Dışişleri Bakanı Marco Rubio'dan aldığı not sonrası 'Ortadoğu'da anlaşmaya çok yakınız' diyerek basın toplantısını erken bitirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, Washington'da gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında Gazze konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantı sırasında Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile arasında dikkat çekici bir etkileşim yaşandı.
Rubio'dan Trump'a Gizli Not
Basın toplantısı devam ederken Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Trump'ın yanına yaklaşarak kulağına bir şeyler fısıldadı ve ardından bir not teslim etti. Trump, aldığı notu okuduktan sonra gazetecilere yönelik açıklamasında, "Ortadoğu'da anlaşmaya çok yakınız. Bana çok yakın bir zamanda ihtiyaç duyulacak. Bu yüzden kısa konuşmam gerekiyor" ifadelerini kullandı. Bu durum, toplantının beklenenden erken sona ermesine neden oldu.
Notun İçeriği Söylentileri
AP haber ajansının edindiği bilgilere göre, Rubio'nun Trump'a ilettiği notta, Başkan'ın sosyal medya paylaşımlarına onay vermesi gerektiği ve bu sayede anlaşmayı ilk duyuran kişi olabileceği yönünde bir tavsiyede bulunduğu iddia ediliyor. Ancak bu bilginin doğruluğu resmi olarak teyit edilmedi.
- 00:50Turizm sektöründe Greendeks ile sürdürülebilirlik dönemi başladı
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı
- 00:10Culebra Yarması: Dağları aşarak okyanusları birleştiren mühendislik harikası





