TransAnatolia ralli raid yarışının bu yıl 15. kez düzenlenen Domaniç etabı tamamlandı. Yarış, dünyanın en büyük ve zorlu ralli raid yarışlarından biri olarak biliniyor.

DOMANİÇ ETABINDA HEYECAN
TransAnatolia Sportif Direktörü Orhan Çelen, yarışın Domurköy Çamardı mevkiinden başladığını ve 2 bin 150 kilometrelik bir parkurda gerçekleştiğini açıkladı. Çelen, 'Yarışın ilk günündeyiz. Bu akşam Kütahya’da bir kampımız var. Bu kamptan sonra Kütahya üzerinden Bolu’ya kadar bir hafta yarışacağız. 9 ülkeden misafirimiz var. Uluslararası bir yarış. Şimdilik her şey yolunda' dedi.

GÖZETMENLER DOMANİÇ'İ BEĞENDİ
İstanbul gözetmen kurulu üyesi Kunter Güleç, Eskişehir gözetmen kurulu üyesi Serkan Eskikent ve Muğla gözetmen kurulu üyesi Mustafa Çağdaş Açık, yarış için Domaniç'te bulunduklarını ve bölgeyi gezdiklerini, çok beğendiklerini belirttiler.








