ASAYİŞ
Yayınlanma : 19 Ocak 2026 13:16

Traktörüyle geçmediği köprüden ceza aldı, şokta kalıyor

Traktörüyle geçmediği köprüden ceza aldı, şokta kalıyor
Yalova'da yaşayan Soner Denizli, kullanmadığı traktörüne kesilen ceza için itiraz edeceğini açıkladı ve durumu haksız buldu.

Yalova'da yaşayan Soner Denizli, kullanmadığı traktörü için Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'ndan ihlalli geçiş yaptığı gerekçesiyle ceza kesildiğini öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı.

teknik yapı

CEZA İTİRAZI YOLDA

Denizli, Yalova'daki serasında park halinde olan traktörüne kesilen cezayı itiraz edeceğini açıkladı. 51 yaşındaki Denizli, 14 Ağustos 2025'te kızı Aşkım Sıla Denizli adına kayıtlı bir traktör aldı ve 17 Ağustos'ta İstanbul'dan Yalova'ya götürdü. Traktör, serasına çekildi ve bir daha kullanılmadı.

CEZANIN DETAYLARI

28 Aralık 2025 tarihinde, 59 ANL 198 plakalı traktörüne 33 TL geçiş ücreti ve 33 TL 'İhlalli Geçiş Cezası' olmak üzere toplam 66 TL işlem uygulandığını fark eden Denizli, duruma itiraz etme kararı aldı.