Traktör faciası: Çiftçi makineye sıkışarak can verdi

Denizli Acıpayam'da çiftçi Hasan Doğan, traktörünün hidrolik sistemine makine bağlarken sıkışarak feci şekilde can verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşanan trajik olayda, bir çiftçi traktörünün hidrolik sistemine sıkışarak hayatını kaybetti. Acı olay, dün akşam saatlerinde Yazır Mahallesi'nde meydana geldi.
MAKİNE BAĞLARKEN YAŞANAN KORKUNÇ KAZA
Edinilen bilgilere göre, bölgede çiftçilikle uğraşan Hasan Doğan, poşet serme makinesini traktörüne takmaya çalışırken talihsiz bir kaza geçirdi. Makineyi bağlama esnasında hidrolik sisteminin arasına sıkışan Doğan, ne yazık ki olay yerinde can verdi.
ACİL MÜDAHALE VE SORUŞTURMA BAŞLADI
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, Hasan Doğan'ın cansız bedenini sıkıştığı yerden güçlükle kurtardı. Hayatını kaybeden çiftçinin naaşı, otopsi işlemleri için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yaşanan iş kazasıyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.
- 21:33Dicle Elektrik, Suriçi'nde tarihi dokuyu aydınlatıyor
- 21:23Afyonkarahisar POMEM'de yemin heyecanı: 432 polis adayı mesleğe adım attı
- 21:13Manisa'da menşei belirsiz midyeler imha edildi
- 21:03Hürmüz Boğazı'nda 'Mutabakat' Sonrası İlk Çatışma: Kargo Gemisine Mermi İsabet Etti
- 20:53Bahçelievler'de aşure günü coşkusu: Binlerce vatandaşa ikram edildi







