• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
GÜNDEM
Yayınlanma : 16 Kasım 2025 16:57

Trajedi sonrası şok karar: 7 yaralıyla sonuçlanan kazanın sürücüsü serbest!

Trajedi sonrası şok karar: 7 yaralıyla sonuçlanan kazanın sürücüsü serbest!
Kırıkkale'de 7 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından gözaltına alınan sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karar, mağdurlar ve yakınları arasında şok etkisi yarattı.

Kırıkkale'de dün öğle saatlerinde meydana gelen ve 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında, olayın ardından gözaltına alınan sürücü hakkında verilen karar herkesi şaşırttı. Adliyeye sevk edilen sürücü, şaşırtıcı bir şekilde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

sempati mobilya

KAZANIN KORKUNÇ BOYUTLARI VE YARALILAR

Kırıkkale-Çorum D200 karayolunda yaşanan kaza, trafiği bir anda felç etti. H.D. yönetimindeki 66 ACM 737 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden İ.G. idaresindeki 06 FP 3509 plakalı araca arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle savrulan bir otomobil, adeta kontrolden çıkarak yolun kenarındaki bariyerleri aşıp şarampole yuvarlandı. Kazada, çarpan aracın sürücüsü H.D. ile birlikte yolcuları Ö.E.D. ve R.F.D. ile diğer araçta bulunan Y.G., S.G., B.G. ve N.G. olmak üzere toplamda 7 kişi yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla hastanelere taşıdı. Ne yazık ki, hastaneye kaldırılan yaralılardan 3'ünün durumunun ciddi olduğu bilgisi paylaşıldı.

SÜRÜCÜ HAKKINDAKİ ŞOK KARAR

Kaza sonrasında emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanan sürücü H.D., adliyeye sevk edildi. Ancak mahkeme, beklenenin aksine bir karar alarak H.D.'yi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Bu durum, kazanın mağdurları ve yakınları arasında büyük bir üzüntü ve tepkiye neden oldu.