SPOR
Yayınlanma : 02 Ocak 2026 20:02
Trabzonspor, yeni yılın ilk idmanıyla kampa girdi

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıkları kapsamında yeni yılın ilk antrenmanını yaptı. Takım taktik çalışırken, üç futbolcuya doğum günü sürprizi yapıldı.Trabzonspor, yeni yılın ilk idmanıyla kampa girdi
Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa Yarı Finali'nde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı. Kulüp, yeni yılın ilk antrenmanını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

TEKKE YÖNETİMİNDE TAKTİK AĞIRLIKLI ANTRENMAN
Teknik Direktör Fatih Tekke'nin yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde oyuncular dinamik ısınma hareketleri yaptı. Ardından pas çalışması gerçekleştirildi ve antrenman taktik ağırlıklı çalışmalarla tamamlandı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ VE YOĞUN TEMPO DEVAM EDİYOR
Bu arada, antrenman öncesinde futbolcular Kazeem Olaigbe, Onuralp Çevikkan ve Erol Can Çolak için sürpriz bir doğum günü pastası kesildi. Bordo-mavililer, hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacakları antrenmanla sürdürecek.
- 14:47Bandırma'da tüfek patladı, genç adam ölümle burun buruna geldi!
- 14:37Afyonkarahisar'da kurtarma ekibinin akreditasyon süreci hız kesmeden devam ediyor
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!




