SPOR
Yayınlanma : 24 Kasım 2025 05:24

Trabzonspor'un Başakşehir sürprizi: Savic yok, genç yıldızlar heyecanı artırıyor!

Trabzonspor'un Başakşehir sürprizi: Savic yok, genç yıldızlar heyecanı artırıyor!
Trabzonspor, Başakşehir maçı için hazırlıklarını tamamladı; Savic'in yokluğunda genç yetenekler kadroya dahil edildi.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacak olan Trabzonspor'da, Sırp savunma oyuncusu Stefan Savic kadroda bulunmayacak. Bordo-mavili takım, hazırlıklarını bitirdikten sonra özel bir uçakla İstanbul'a doğru yola çıktı.

teknik yapı

EKSİK OYUNCULAR VE GENÇLERİN ŞANSI

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Tekke'nin yönetiminde son antrenmanını yapan Trabzonspor kafilesinde, sakatlığı devam eden Stefan Savic'in yanı sıra cezalı Benjamin Bouchouari, Boran Başkan ve Salih Malkaçoğlu da yer almadı. Bu durum nedeniyle Fatih Tekke, genç oyuncular Yakuphan Sarıalioğlu ve Onuralp Çakıroğlu'nu kadroya ekleme kararı aldı.

KADRO DETAYLARI AÇIKLANDI

Trabzonspor'un RAMS Başakşehir maçı için İstanbul'a götürdüğü 22 kişilik kadro şöyle: Andre Onana, Ahmet Doğan Yıldırım, Onuralp Çevikkan, Wagner Pina, Arif Boşluk, Mustafa Eskihellaç, Rayyan Baniya, Arseniy Batagov, Serdar Saatçı, Yakuphan Sarıalioğlu, Christ Inao Oulai, Tim Jabol Folcarelli, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Oleksandr Zubkov, Edin Visca, Onuralp Çakıroğlu, Ernest Muçi, Kazeem Olaigbe, Felipe Augusto, Paul Onuachu, Danylo Sikan.