SPOR
Yayınlanma : 01 Ekim 2025 15:31

Trabzonspor Başkanı Doğan: Uğurcan Çakır'ın ayrılmak istediğini öğrenince...

Trabzonspor Başkanı Doğan: Uğurcan Çakır'ın ayrılmak istediğini öğrenince...
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kaptan Uğurcan Çakır'ın ayrılmak istediğini öğrendikten sonra transfer sürecinin başladığını ve kulübün maksimum fayda sağladığını açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kaptan Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğan, Uğurcan'ın ayrılık talebinin ardından transferin gerçekleştiğini ve kulübün maksimum fayda sağladığını belirtti.

teknik yapı

UĞURCAN'DAN AYRILIK TALEBİ

Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ın sezon sonunda kendisiyle yaptığı görüşmede artık Trabzon'da kalmak istemediğini, bir İstanbul kulübü veya Avrupa kulübü de olsa gitmek istediğini ifade ettiğini söyledi. Bu talebin ardından başkan olarak süreci yönetmek zorunda kaldığını dile getirdi. Doğan, "Ben, Uğurcan'ın ayrılmasını istemezdim ama takımımızın kaptanı, sahada takım Uğurcan'a emanet ve emanet ettiğimiz kişinin aklında Trabzon yoksa artık Trabzonspor Kulübü'nün başkanı her türlü tedbiri almak ve bunların sonunda da bir satış olacaksa bundan maksimum getiriyi sağlamakla yükümlü." şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR'A ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

Başkan Doğan, Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor'a önemli hizmetleri olduğunu ve kulübe çok önemli bir para kazandırarak gittiğini vurguladı. Çakır'ın bulunduğu süre zarfında sorunsuz çalıştığını belirten Doğan, "Yaptığı hizmetler için kendisine çok teşekkür ederim." dedi. Doğan ayrıca, Uğurcan'ın transfer sürecinde kulübe en ufak bir sıkıntı çıkarmadığını, her zaman Trabzonspor'un yanında olduğunu sözlerine ekledi. Daha önceki Avrupa gündeminde de kulübe maksimum parayı kazandırma gayretinde olduğunu hatırlattı.