Trabzonlu girişimcinin hayali: Cabrio aracı yolda değil tutanakta kaldı

Trabzonlu Sabri Yavuz, el yapımı cabrio aracıyla ilgili yasal sorunlar yaşıyor ve destek bekliyor.Trabzonlu girişimcinin hayali: Cabrio aracı yolda değil tutanakta kaldı
Trabzon'da yaşayan bir vatandaş, kendi imkanlarıyla tasarladığı 'Zigana' isimli el yapımı cabrio aracıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak, aracın yasal durumu sebebiyle yaşanan sorunlar, hayalini gerçekleştirme çabasını zora soktu. Yomra İlçe Jandarma Komutanlığı'nın devreye girmesiyle durum daha da karmaşık bir hale geldi. Jandarma, aracın trafikte görülmesi halinde uygulanacak idari para cezası ve aracın el konulacağına dair bir tutanak tuttu. Bu durum, Sabri Yavuz'un hayallerine giden yolda büyük bir engel oluşturdu. Yavuz, aracını köy yollarında kullanmak istediğini, fakat bu isteğinin karşılanmadığını düşünüyor.

CEZA UYARISI VE HAYALİN ENGELLENMESİ
Yavuz, aracını kendi yaptığını ve sadece görsel amaçlı olarak kullanmak istediğini ifade ederken, jandarmanın tutanağı karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yasal engeller, onun bu özgün tasarımını hayata geçirmesini engelliyor. Yavuz, köy yollarında kullanılabilmesi için yetkililerden yardım beklediğini vurguladı.

YETKİLİLERLE İLETİŞİM ARAYIŞI
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ile iletişime geçmeyi hedefleyen Yavuz, aracının yasaklanmasının adaletli olmadığını savunarak, yetkililerden destek talep etti. Tarım faaliyetlerinde kullanılmak üzere tasarladığı bu aracın, yerel yönetim tarafından daha fazla destek görmesini umuyor.
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu





