Tokatta hırsızlık şebekesi çökertildi: 3 şüpheli suçüstü yakalandı!

Tokatın Niksar ilçesinde bir eve girerek ziynet eşyası ve ev eşyası çalan 3 şüpheli, jandarmanın JASAT ekiplerinin titiz çalışması sonucu suçüstü yakalanarak tutuklandı.
Tokatın Niksar ilçesinde, tatil için evinden ayrılan bir vatandaşın dönüşünde penceresinin kırık olduğunu fark etmesiyle başlayan hırsızlık vakası, jandarma ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle aydınlatıldı.

ÇALINTI EŞYALARLA SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
Şehir dışına çıkan ev sahibinin döndüğünde yaptığı kontrollerde, 3 altın yüzük, 2 gümüş yüzük, 2 hatıra bıçağı ve çeşitli ev eşyalarının çalındığını belirlemesi üzerine jandarmaya başvurdu. Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından anında başlatılan titiz inceleme ve saha çalışmaları sonucunda, hırsızlık olayını gerçekleştiren F. B., H. Y. ve O. B. isimli şüpheliler kısa sürede tespit edilerek yakalandı.
TUTUKLANDILAR VE SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı, üzerlerine atılı suçlamalar nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise jandarma tarafından titizlikle sürdürülüyor.
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!




