Tokat'ta yürekleri ağza getiren anlar: Anne ve çocukları balkondan kurtarıldı

Tokat Erbaa'da bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen anne ve çocukları, itfaiye ekiplerince balkondan kurtarıldı. Yaralıların sağlık durumu iyi.Tokat'ta yürekleri ağza getiren anlar: Anne ve çocukları balkondan kurtarıldı
Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın, mahalle sakinlerine büyük korku yaşattı. Dairenin içinde mahsur kalan anne ve iki çocuğu, itfaiye ekiplerinin zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde balkondan başarıyla tahliye edildi.

EV ALEVLERİ SARDI, DUMAN BOĞDU
Olay, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Erek Caddesi'ndeki Elma Apartmanı'nda meydana geldi. İddialara göre, birinci kattaki bir dairede elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın kısa sürede büyüdü. Evden yükselen dumanları fark eden çevredekilerin acil çağrısı üzerine, olay yerine hızla sağlık, polis ve Erbaa Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

BALKONDAN NEFES KESEN KURTARMA
İtfaiye ekipleri, alevlerin sardığı ve dumanın yoğunlaştığı dairede mahsur kalan anne E. Ç. ile çocukları E. Ç. ve E. Ç.'yi kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Ekiplerin ustaca gerçekleştirdiği operasyonla, anne ve çocukları balkondan güvenli bir şekilde indirildi. Kurtarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
- 07:42Samsun'da alkollü sürücünün aracından sahte içki ve mühimmat çıktı
- 07:32Teşkilat dizisinin sezon finali tarihi değişti
- 07:22Singapur'da pipet şoku: Bir 'yalamanın' bedeli hapis mi olacak?
- 07:11Spot elektrik piyasasında fiyatlar düştü: İşlem hacmi azalıyor
- 07:01Trieste Körfezi'nde şok edici istila: Milyarlarca denizanası denizi kapladı, balıkçılar çaresiz




