Tire'de korkunç kaza: Hatalı sollama can aldı mı?

İzmir'in Tire ilçesinde hatalı sollama yapan otomobil kamyonla çarpıştı, bir kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
İzmir'in Tire ilçesinde, hatalı sollama yaptığı iddia edilen bir otomobilin karşı yönden gelen kamyonla çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?
Kaza, saat 13.30 sularında Torbalı-Tire karayolu üzerinde, Akkoyunlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Torbalı istikametinden Tire yönüne ilerleyen ve plakası ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen beyaz bir otomobil, iddiaya göre tehlikeli bir sollama girişiminde bulundu. Bu sırada karşı şeritten gelmekte olan bir kamyonla çarpıştı.

ARAÇLAR YOL KENARINA SAVRULDU
Çarpışmanın etkisiyle otomobil, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ivedilikle sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, otomobil sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının durumu hakkında henüz detaylı bilgi alınamazken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Yaşanan bu üzücü kaza, olay yerinden geçmekte olan başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otomobilin kamyona çarpması, çarpmanın etkisiyle kendi etrafında dönmesi ve ardından tarlaya savrulması net bir şekilde görülüyor. Bu görüntüler, kazanın oluş şekli hakkında önemli ipuçları sunuyor.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar




